Daily Mail shkruan për jetën luksoze të këngëtares shqiptare – Gota News

0 views
0%Daily Mail shkruan për jetën luksoze të këngëtares shqiptare
Subscribe në “Gota News Albania” në kanalin e YouTube
Bëni like dhe follow GotaNews në:

Facebook: https://www.facebook.com/gotanews.tv/
Instagram: https://www.instagram.com/gotanews/
____________________________

Shkarkoni aplikacionin GotaNews.TV në AppStore dhe PlayStore.

► Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gotanews
► IOS: https://apps.apple.com/us/app/gotanews-tv/id1456241713?ls=1

____________________________

Kontakt Marketing 0694004011 / marketing@gotanews.tv
#dailymail #morenataraku #lajmeshqip

source

From:
Date: October 10, 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *